deep record store
caro emerald
deleted
scenes from th...
28.55 €
listen
boards of cana...
in a
beautiful plac...
18.93 €
listen
moderat
ii
15.72 €
listen

the team

Czigány Dániel / Longman – Asszisztens – Drum&bass felelős
Dj, producer, a Tactile tagja, a Tactile Vinyl kiadó menedzsere, és emellett a Deepben is kulcsjátékos. Az Airbag c. Tilos műsor egyik házigazdájaként péntek éjféltől Focus vagy Snatch mellett, esetleg szólóban prezentálja a hallgatóságnak a drum and bass számára legkedvesebb irányzatait.
Az Airbag tagjaként, Bratwa-val karöltve az ezredforduló környékétől tett szert nagyobb ismertségre a hazai dobbasszus színtéren, köszönhetően mindig friss, jól szelektált szettjeinek. Naprakészségét azóta is megőrizte, így a bolt dzsunglista törzsközönsége bármikor számíthat szakmai támogatására.
Egy dalmata lelkiismeretes gazdája, metál CD gyűjteménye pedig lemezparkjánál is impresszívebb.

Tevékenységek: dj / kiadó vezető / sales manager

http://tilos.hu/program.php?program_id=577
http://www.myspace.com/longmandan
www.myspace.com/tactilevinyl
Fenyvesi Dávid / Crimson – Asszisztens – House felelős
A székesfehérvári DJ lemezjátszó-mániája Naga 1998-as, Homework című mixtape-jének megjelenése óta diagnosztizálható teljes bizonyossággal. A komótosan induló kaland nagyjából 2001--től kapott nagyobb lendületet: társával, Chrommal megalakítja az IKZ nevű pszeudó stúdiót, független filmeknek szab fazont szürreális minimixeivel, és az avantgard house/techno/minimal színtér hazai követeivé avanzsálnak. Mára olyan sorozatokon bukkan fel rendszeresen, mint a Cökxpon Ambient, az Ablak-a-Dubra, a Hypnosis, Cinetrip és persze a kétheti rendszerességű, Chrommal és Isuval gründolt Lick the Click!. Utóbbi nyomán évek óta kihagyhatatlan szereplői a legnívósabb underground megmozdulásoknak, a legnagyobb nyári fesztiváloknak.
Promóterként a nemzetközi színtéren megkerülhetetlen, innovatív producerek, djk hazai bemutatkozásában segédkezett (Matthias Tanzmann, Áme, Soulphiction, I:Cube…) A táncolható, ám korántsem olcsó megoldásokkal operáló középtempós elektronikus zenék iránti elkötelezettségét és dj-ként szerzett tapasztalatait a Deep Hanglemezbolt munkatársaként kamatoztatja.

Tevékenységek: dj / promoter / sales manager

http://licktheclick.hu/
http://www.myspace.com/licktheclickbudapest
http://ikz.hu/
http://www.myspace.com/crimsondavid
Katona Gábor / Negro – Ügyvezető igazgató
Pályafutását a dobok mögött kezdte Sopronban, a lemezgyűjtésbe a ’90-es évek közepén, budapesti iskolai tanulmányai mellett vágott bele. Felismerve, hogy a hazai boltokban nem igazán találja meg az ízlésének megfelelő korongokat, egy saját lemezbolt nyitása mellett döntött – ez lett a Deep, 1999 őszétől a Tompa, néhány évvel később már egy sokkal tágasabb helyen az Aradi utcában. A fejlődés útja innen már természetes volt: bővülő külföldi kapcsolatok, nagykereskedelem, disztribúció – mindez egyre jobb hátteret adott ahhoz, hogy zeneileg széles palettán, a hiphoptól a broken- és breakbeaten át a drum and bass-ig mozgó gyűjteményét hétről-hétre frissen tartsa.
A saját zenekészítése az 2002-2003-as évektől kerülhetett ismét fókuszba a The Uptown Felaz megalapításával. A csapat első komoly „munkája” a Tesó című film zenéjének elkészítése volt, ezt követte a szintén Dyga Zsombor rendezte Kész Cirkusz c. krimi-komédia. Az elismerés ezúttal sem maradt el, a Diákzsűri a "Legjobb Filmzene" díjat ítélte meg a TUF számára.
A 2004-es év pedig elhozta a nemzetközi elismerésnek számító első lemezmegjelenésüket is: az angol WahWah45s gondozásában. Mindeközben újabb zenék is kiadóra találtak. A 'Mama Likes Bossa'-ra a magyar Mama Records csapott le, míg a masszív, pattogó 'Coconut' a német Pulver Recordsnál lelt gazdára.
A TUF készített remixet a Pannonia Allstar Ska Orchestrának, a Kerekes Bandnek, utóbbi vezette a Radio Café „music café instant! - heti zenei top 10” listáját.
2008. év végén megalapította a Shiftin’ Gears kiadót, mely első kiadványa a méltán népszerű Menza étteremnek készített válogatás.
Külföldi megjelenések után 2009 tavaszán végre megjelenik saját kiadású First Gear Ep!-jük.

Tevékenységek:
dj / producer / zenész / lemezbolt és disztribució vezető / promoter / kiadó vezető

http://www.deep.hu
http://www.myspace.com/deeprecordstore
http://www.myspace.com/deepdistribution
http://www.theuptownfelaz.hu
http://www.myspace.com/theuptownfelaz
http://www.shiftingears-rec.com/
http://www.myspace.com/shiftingearsrecords
Gergely Márk / Solarian – IT
A Deep házi informatikusa, az iroda és a bolt gépparkjának életben tartója, az online boltot kiszolgáló szerver egy és igaz root-ja. Szabadidejében a torespont.hu rendszergazdájaként szolgálja ki a netes rádiózás híveit, vagy hifista oldalának hódolva erősítőket tervez és épít.
Vinyl-vonzalmáról egy drum and bass gyűjtemény tanúskodik.

http://www.torespont.hu

login

e-mail: pass: stay signed in:

fresh

contact:

deep record store
H-1062 budapest
aradi str. 22.

opening hours:
monday-friday: 11-19
saturday: 12-16

telephone: +36-1-301-0591
e-mail:

© 2007-2019 deep music kft. All rights reserved. | 926e448c01 | | FAQ | made by su